Лебединські одинадцятикласники попрощалися зі школою

Випускний вечір – особливе свято,  воно поєднує у собі світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Приходить час, коли єдина для всіх випускників шкільна стежина розходиться у різні напрямки. Вже скоро перед ними відкриються тисячі доріг і кожен з них обере свою.

27 червня на центральній площі міста зібралися красиві, щасливі юнаки й дівчата, які закінчили школу і їх батьки, емоції переповнювали кожного присутнього. Навіть повітря на Соборній здавалося насиченим святковим настроєм, тут панувала радість. Усі промови від почесних гостей, вчителів і батьків зводилися до побажань молодим людям щасливої долі та успіхів у майбутньому.

   

Розділив радість свята із випускниками і міський голова Олександр Бакликов. Вітаючи із закінченням школи, Олександр Миколайович побажав кожному з них віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні своєї мети. Також міський голова вручив кращим випускникам золоті медалі, а саме Тучі Олексію  (ЗОШ№1), Курлейко Оксані  (ЗОШ№3), Гриценко Марині та Журавльовій Вікторії (ЗОШ №5),  Гаврилишиній Ользі (СШ№7), Пірог Валерії та Рожко Тетяні. Срібні медалі отримали Яскевич Анастасія /ЗОШ№1/ та Волинська Каріна (ЗОШ №5).

Традиційно прощалися випускники зі школою у ритмі останнього шкільного вальсу та під звуки святкового концерту, який подарував випускникам та їх батькам море позитивних емоцій.

Випускний завершився зустріччю світанку нового дня, з якого починається те майбутнє, про яке випускники мріяли колись за шкільними партами. Майбутнє, яке буде залежати від кожного з них, майбутнє, яке вони тримають у своїх руках.

Відділ з питань внутрішньої політики.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *