Щодо участі Міжнародній виставці «Експо-2017»

У період з 10 червня по 10 вересня 2017 р. у місті Астана (Республіка Казахстан) буде проводитись Міжнародна спеціалізована виставка «Експо-2017», захід, на якому країни-учасниці представляють новітні розробки, досягнення в галузі науки і техніки, а також перспективи, особливості культури країн світу. На виставці можлива презентація власних розробок і досвіду, розширення економічних зв’язків і ділових контактів, обмін досвідом і науковими досягненнями.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р. № 917-р «Про участь України в Міжнародній спеціалізованій виставці «Експо-2017» Міністерство економічного розвитку разом з Держенергоефективності та Торгово-промисловою палатою України проводить роботу з питань підготовки та забезпечення участі України у виставці.

Просимо довести зазначену інформацію до відома регіональних підприємств та підприємців. У разі зацікавленості суб’єктів господарювання щодо участі в роботі Національного стенду України на Міжнародній спеціалізованій виставці «Експо-2017» необхідно зв’язатися з представниками Дирекції виставково-конгресової діяльності Торгово-промислової палати України за тел. (044) 568 57 53; електронна пошта: епЬ-ехро@иссі.оrg.uа.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *