За здоровий спосіб життя

Лебединський міський центр культури і дозвілля, за сприяння адміністрацій ДПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства», ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище ім. А.С. Макаренка» та ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, провів низку заходів з циклу «За здорове життя».

17 березня  в приміщенні МЦКД, а також  20 та 21 березня в актових залах освітянських установ міста збиралися учні школи та студентська молодь, небайдужі до питань здорового способу життя та проблем ВІЛ і СНІДу. У ході проведення заходів творчим колективом МЦКД було підготовлено змістовну лекцію, що повністю розкривала дані питання, з використанням звукопідсилюючого та мультимедійного обладнання, що дало змогу продемонструвати учасниками заходу ознайомлювальні, навчальні і мотивуючі відеоматеріали.

Родзинкою заходів стали виступи на заходах солістів МЦКД Олени Демиденко, Олени Червяк, Світлани Попельнух та Валерія  Костиріна, які виконали для всіх присутніх надихаючі, тематичні музичні твори.

Кожен з учасників заходу, залишаючи місце проведення, залишив в собі часточку знань про добро і зло, про здоров’я і хвороби, і, що найважливіше, – про важливість цінувати й берегти найцінніший Божий дар – життя людини!

Матеріали надані Лебединським МЦКД

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *