Концерти учнів у школі мистецтв

21 березня у Лебединській дитячій школі мистецтв імені нар. арт. СРСР Б.Р. Гмирі відбувся концерт учнів класу викладача Н.І. Ярошенко, на який було запрошено учнів 6-А класу ЗОШ №1. На концерті звучали твори різних композиторів, сучасні композиції у виконанні діток різних класів – від 1-го до випускного, – які старанно та з натхненням відкривали для присутніх у залі яскравий, чуттєвий світ Музики.

На концерті також було згадано великого Кобзаря, співця правди – Тараса Шевченка (учениця прочитала один із неперевершених творінь великого генія та в пам’ять про нього було виконано декілька музичних творів).

Живе виконання музики має величезний вплив на слухача, її сприйняття є більш емоційним та яскравим, достовірним та активним. Під час звучання живої музики у людському організмі відбувається багато змін та процесів, які добре впливають на самопочуття і настрій. Важливо слухати якісну, справжню музику, яка б виховувала, навчала добру та позитивному ставленню до навколишнього світу. Саме тому маленьким слухачам та підростаючому поколінню (особливо підліткам) необхідно долучатися до Музики – вічного і прекрасного!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Л.О. Суворова

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *