Ганьба!

У той час як міська влада, уся свідома громадськість міста усі свої сили спрямовує на покращення благоустрою території міста, комунальні служби прикладають максимум зусиль аби вулиці, парки, сквери, дитячі майданчики виглядали чепурними, охайними, затишними, невідомі вандали нахабно спаплюжили майданчик за Меморіалом Слави. Вандали, то ще м’яко кажучи. Кому й для чого знадобились плити, якими вимощено територію кругом Меморіалу? Для яких таких невідкладних потреб нелюдам знадобилося знімати й забирати ті плити, які, між іншим, важать чимало. А отже, мимоволі спадає на думку, що акція, скоріш за все, була спланованою, бо ж у руках багато таких плит не донесеш.

І якщо ми ратуємо за проєвропейські цінності, то, на жаль, на фоні європейців з їх благоговінням, глибокою повагою, шанобливим ставленням до історії своєї нації, культурних пам’яток, пам’яток архітектури, пам’ятних знаків, ми виглядаємо справжніми дикунами, варварами.  Адже меморіал Слави «Лебедина пісня» являє собою оригінальну архітектурно-пластичну композицію. Цей пам’ятник є живим символом Лебедина. Він поєднує в собі пам’ять про жертви Другої світової війни (з фронтів якої не повернулися 9353 воїни-земляки) з образним виявом назви міста.

Шановні мешканці міста, нам всім варто усвідомити одну дуже просту річ – ми будемо жити добре у всіх відношеннях тільки тоді, коли кожен робитиме якусь добру справу, кожен докладе зусиль задля покращення добробуту, якості життя. І тільки, якщо ми направимо життєву енергію на створення, а не на руйнування, тільки у цьому випадку на нас чекатимуть позитивні зрушення.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *