Книгоманія в Лебедині!!!

Батьки! Хто з вас не ремствував на те, що діти сьогодні майже не читають? Що книга  не стала для них улюбленим заняттям у вільний час, а тільки джерелом інформації? Тож  маєте нагоду змінити ситуацію на краще, разом з нами заохотити  своїх дітей до читання!

Діти! Для вас – чудова можливість взяти участь у конкурсі читачів та отримати винагороду!

Станьте учасниками «Книгоманії»  та виграйте призи, а переможці будуть представляти наше місто в обласному конкурсі в м.Суми, де у вас буде шанс виграти  подорож до славетного  міста Львова!

Якщо ти учень 6 або 7 класу, дуже любиш читати і бажаєш стати учасником конкурсу – завітай до міських бібліотек (за адресами: бібліотека №1 – вул. Кобижча,139(в приміщенні Кобижчанського клубу), бібліотека №2 – вул. Гастелло, 90 (військове містечко, в приміщенні МЦКД), бібліотека №3 – с. Куданівка (в приміщенні клубу) ), та заповни «Анкету учасника», яку тобі запропонує бібліотекар (анкети приймаються до 1 квітня).

ІІ етап Конкурсу дитячого читання «Книгоманія» пройде 5 квітня о 13.30 в приміщенні бібліотеки №1 за адресою вул. Кобижча, 139. Тел.: 2-25-60

На вас чекає не лише конкурсне випробування, а й цікава ігрова програма, призи, солодощі та смачне чаювання. Переможці візьмуть участь у ІІІ-му етапі конкурсу 26 квітня в Сумській обласній бібліотеці для дітей де братимуть участь у конкурсних програмах та зможуть проявити свою читацьку ерудицію.

Саме в цей день будуть обрані  найкращі читачі нашої області, які й поїдуть у червні цього року в книжкове місто Львів, де вже здавна щороку збираються всі книжкові люди на Форум видавців – Національну книжкову виставку-ярмарок, найбільшу в Україні                                           Приєднуйтесь до руху книгоманів!

Можливо саме вам пощастить?!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *