Весна іде – свята веде

Весна… Пробуджується все живе, тріпоче і хвилюється в очікуванні дива. Згадка про неї будить у серці щемну радість, тривогу. Весна, переступивши снігові замети, озветься до нас радістю. Засяє небо блакиттю, дзвінко озветься птаство, розтане сніг, відступлять морози, земля оживе, а у серця постукає надія. Надія, що всі негаразди, як і зима, минуть, відлетять, і світ  оновиться.

Завітала Весна і в бібліотеку №1 до малюків зі студії естетичного виховання «Джерельце» на святково-розважальну програму. Та не сама прийшла, а з весняним Сонечком та купою подарунків.          

Свято розпочалося веселим хороводом під ніжні звуки веснянки. Для гостей і своїх рідних малюки урочисто розповіли святкові вірші та затанцювали запальний танок, за що нагородою їм стали бурхливі оплески. Під час ігрової програми діти із задоволенням прибирали в кімнаті, ловили рибку, варили юшку, збирали та дарували весняні квіти. Закінчилася зустріч веселим чаюванням.

У читальній залі бібліотеки оформлено книжкову виставку – інсталяцію «Весняний передзвін», на якій представлено літературу з народознавства, присвячену весняним святам українського народу.

Матеріал надано Лебединською міською бібліотекою.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *