Переможці інтелектуального Олімпу

Школа — це майстерня, де формується думка молодого покоління,

 треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити із рук майбутнє.

А. Барбюс

Підтримка та розвиток обдарованості є одним із пріоритетних напрямів освіти нашого міста, оскільки поступ будь-якої країни залежить від здатності її громадян нестандартно мислити, упроваджувати перспективні інновації в різні сфери суспільного життя. Своєчасно знайти, виховати й розвинути задатки і здібності у своїх вихованців, розпізнати в кожному його покликання – це завдання стає тепер найголовнішим у системі навчально-виховного процесу.

За підсумками участі учнівської команди нашого міста у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з упевненістю можна стверджувати, що системна робота з обдарованими дітьми забезпечує добрі результати наших вихованців на інтелектуальних випробуваннях. Команда міста гідно  виступила в області, виборовши 12 призових місць.

Так, переможцями у 2016 – 2017 н р. стали Соловей Альбіна — І місце з біології (учениця 9 класу СШ № 7, учитель Судніцина Л. М.) та ІІІ місце з української мови та літератури (учитель Деменко В. Г.); Ліщина Вадим — І місце з біології (учень 10 класу СШ № 7, учитель Судніцина Л. М.); Бруньова Зоя — ІІ місце з української мови та літератури (учениця 10 класу ЗОШ № 1, учителі Зазеко О. В., Марченко В. О.); Демиденко Тетяна — ІІІ місце з правознавства (учениця 9 класу ЗОШ № 3, учитель Шиян О. М.) та ІІІ місце з історії (учитель Таран С. М.);  Андреєв Сергій — ІІІ місце з географії (учень 9 класу ЗОШ № 5, учитель Кобзиста В. М.); Овчаренко Марина — ІІІ місце з англійської мови (учениця 10 класу СШ № 7, учитель Харченко І. А.); Вельбой Інна — ІІІ місце з англійської мови (учениця 10 класу СШ № 7, учитель Харченко І. А.); Юрков Костянтин — ІІІ місце з історії (учень 10 класу ЗОШ № 1, учитель Рева Г. Е.) та ІІІ  місце з хімії (учитель Хижняк Т. В.); Діденко Інна — ІІІ місце з інформаційних технологій (учениця 10 класу ЗОШ № 3, учитель Харченко В. С.).

Приємним є і той факт, що  троє учнів міста – Ліщина Вадим, Соловей Альбіна, Бруньова Зоя представлятимуть Сумщину у IV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад. Сподіваємося, що ґрунтовні знання,  отриманий досвід, невтомна праця обов’язково принесуть бажані результати.

«Сьогодні ми називаємо імена кращих учнів нашого міста, їх мудрих наставників-учителів, що вели їх крок за кроком до вершин інтелектуального олімпу. Ця перемога – плід спільної щоденної праці, творчого натхнення, сили інтелекту й таланту» – зазначає начальник відділу освіти Володимир Доценко.

Слід зазначити, що педагогічній громаді міста є чим пишатися. Спільними зусиллями всієї громади плекаймо обдарованість — інтелектуальну еліту нації, гордість і честь нашої країни, її майбутній світовий авторитет!

Людмила Капуста, методист міського методичного кабінету

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *