Стипендію голови Сумської обласної державної адміністрації отримав Ліщина Вадим

«Якщо ти, усвідомлюючи, для чого ти народжений,  працюєш з приємністю, ти щасливий», – так писав Григорій Сковорода, розмірковуючи про працю за покликанням. У якому ж віці починає людина розуміти, яким є її покликання? Іноді з раннього дитинства. Так, як це зрозумів і продовжує засвоювати Ліщина Вадим – учень Лебединської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7. Змалку хлопець багато читав і спостерігав за природою. Тож захопився вже у початкових класах природознавством, а пізніше – біологією. І саме це допомагає йому чітко розмірковувати, розуміти причини явищ та мотиви вчинків людей.

І з професією Вадим уже визначився: у майбутньому бажає бути вченим-генетиком. І ми сподіваємося,  що це здійсниться. Адже докладає юнак максимальних зусиль у навчанні, опрацьовує багато додаткових джерел, бере участь у різноманітних проектах. Він – незмінний учасник та переможець І, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, призер ІІ та ІІІ етапу захисту-конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. В учнівському портфоліо Вадима  сертифікати інших Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

 14 лютого юна еліта Сумщини була нагороджена преміями очільника області. Нам є чим пишатися! Серед  найкращих  –  Ліщина Вадим, він отримав стипендію голови Сумської обласної державної адміністрації.

 Ми бажаємо Вадиму міцного здоров’я і наснаги до наступних звершень, бути щасливим, працюючи за покликанням. Нехай здійснюються твої заповітні мрії, юначе!

Матеріали надано відділом освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *