Як дізнатись про свій страховий стаж не виходячи з дому?

Пенсійний фонд України намагається іти в ногу з часом, використовуючи  сучасні інформаційні технології. Раніше, для того, щоб отримати інформацію, яка зібрана в системі персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України, а саме про страховий стаж, заробіток, кожен громадянин змушений був особисто звертатися  до Пенсійного фонду.

А зараз для того, щоб отримати таку інформацію, не потрібно навіть виходити з дому, адже до неї відкритий доступ на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за адресою: http://portal.pfu.gov.ua.
На сторінках Веб-порталу послуги надаються в  електронному вигляді. Крім того, можна записатися на прийом до спеціалістів фонду, надіслати запит на підготовку документів, подати звернення. Для того, щоб скористатися послугами Веб-порталу, достатньо лише один раз звернутися до управління Фонду за місцем проживання для реєстрації.
Детальніше про правила користування Веб-порталом електронних послуг та порядок реєстрації на ньому можна дізнатись безпосередньо на Веб-порталі  або в Лебединському об”єднаному управлінні Пенсійного фонду України. за адресою: м. Лебедин,  вул. Першотравнева, 15 або за телефоном 2-21-38

Запрошуємо всіх стати користувачами Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України – це просто і зручно!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *