Управління реформується

Постановою Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2016 року № 988 «Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України»,  передбачено з 1 квітня 2017 року реорганізувати шляхом злиття Лебединське об’єднане управління Пенсійного фонду України та управління Пенсійного фонду України  в Білопільському районі. В результаті цього злиття  утвориться   Білопільське  об’єднане  управління Пенсійного фонду України.

Об’єднання ніяким чином не створить труднощів для соціально незахищених верств населення щодо звернень до органів Пенсійного фонду України.

Пенсіонери, страхувальники та застраховані особи зможуть і надалі звертатися до відділів управління, з питань пенсійного забезпечення, подавати документи для призначення (перерахунку) та виплати пенсій, отримувати довідки про розмір пенсії, отримувати розрахунки доплати до мінімального страхового внеску за неповні місяці роботи застрахованої особи, подавати звітність з окремих видів господарських операцій та отримувати роз’яснення з інших питань, віднесених до компетенції Фонду.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *