З фестивалю – з перемогою

4 листопада 2016 року в м. Києві відбувся 11-й Міжнародний фестиваль-конкурс «Барвиста осінь». З усіх куточків України з’їхалися хореографічні колективи для участі у ньому: з Одеси та Миколаєва, Кіровограда, Дніпра, Бердянська, Конотопа, Чернігова, Полтави, Тернополя, Переяслава-Хмельницького, Рівного, інших міст.

110 танцювальних номерів було представлено на розсуд журі.  Виступ почесних гостей Міжнародного фестивалю-конкурсу «Барвиста осінь», хореографічних колективів з Німеччини та Грузії викликав шквал позитивних емоцій та бурхливих оплесків глядачів.

Феєричний виступ зразкового хореографічного колективу «Веселка», міського центру позашкільної освіти теж залишив після себе яскраві враження. Журі високо оцінили старання танцівників  колективу. На Міжнародному конкурсі «Барвиста осінь» «Веселка» отримала почесне перше місце. Задоволені та щасливі вихованці отримували нагороду, відчуваючи гарячу підтримку батьків та наших випускників Анастасії Деменшикової, Аліни Рибалко та Марини Бойко. А керівник колективу Тетяна Литовченко отримала подяку від організаторів конкурсу за вагомий вклад в розвиток творчої особистості молоді.

5278

Батьки та вихованці старшої групи зразкового колективу «Веселка» висловлюють щиру вдячність депутату обласної ради Валерію Чалому та директору ТОВ «Лебединський нафтомаслозавод» Євгену Жданову за надання матеріальної допомоги в придбанні танцювального взуття.

5280

Танцювальний колектив «Веселка»

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *