Разом до здорового майбутнього

В рамках соціальної програми підтримки сім’ї 03 листопада 2016 року студенти Лебединського педагогічного училища спільно з управлінням праці та соціального захисту населення та Лебединською ЦРЛ провели інформаційний мікс «Разом до здорового майбутнього».

Мета заходу: сформувати у підлітків мотивацію до здорового способу життя, сприяти усвідомленню необхідності збереження та зміцнення здоров’я як важливої складової успішного дорослого життя, формувати відповідальне ставлення до сімейних цінностей, основ відповідального батьківства.

Під час заходу студенти училища зупинилися на таких поняттях як дружба, кохання, подружнє життя, репродуктивне здоров’я, відповідальне батьківство.

5284

5282 5287

В ході виконання вправи «Квітка кохання» студенти прописували своє розуміння поняття «кохання». Під час вправи «Символ материнства», об’єднавшись у групи, створювали  символічний образ материнства, в якому розкрили своє бачення і розуміння поняття «материнство».

5289

Причини неготовності підлітків до подружнього життя, соціальну незрілість студенти передали у мініатюрі «Як я зустрів вашу маму».

Про вагітність, наслідки переривання вагітності, захворювання, що передаються статевим шляхом познайомила присутніх лікар-гінеколог Лідія Зінченко.

[layerslider id=”179″]

Управління праці та соціального захисту населення

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *