Регіональний турнір з карате пройшов у Лебедині

Днями, за підтримки міської влади, в Лебедині пройшов традиційний, ІV Відкритий регіональний турнір з карате JSKA “Кубок міста 2016”.

У запеклій боротьбі на татамі змагались спортсмени з Сум, Лебедина, Білопілля та Охтирки у 8 категоріях. Цей турнір є першим турніром нового спортивного сезону та є формуючою ланкою збірної команди Сумської області з карате JSKA на Кубку України, який пройде в жовтні в Києві.

У категоріях змагались, як дебютанти, для яких цей турнір був першим кроком на спортивному просторі,  так і спортсмени, які представляють Сумську область на змаганнях Національного та міжнародного рівня. Особливо приємно, що в загальному заліку юні лебединці вибороли аж 23 медалі, 10 з них – найвищого гатунку.

4999

За підсумками турніру, за найкращий результат в категоріях, одностайним рішенням організаційного комітету та суддівської колегії були визнані Анастасія Меша та Кіріл Колесніченко, які і були нагороджені заступником голови Оленою Кірєєвою “Кубком міста”. Спеціальною відзнакою був нагороджений заступник голови обласної федерації карате JSKA головний тренер спортивного клубу карате “Будо Спорт” Віталій Сахнюк.

Тож, вітаємо наших юних переможців та призерів, бажаємо нових перемог, а також сподіваємось, що даний турнір буде і надалі збирати під своїми прапором нові команди та відкривати нових талановитих спортсменів. Вітаємо!

5001

Лебединський спортивний клуб карате “Будо Спорт”

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *