«Щедрі дари осені» на виставці у залізничному вокзалі

Назва виставки говорить сама за себе. Вона включає поробки, присвячені розмаїттю дарів землі тої пори, яку в народі не даремно називають “золотою”. На виставці  представлені осінні композиції з плодів, квітів та природних матеріалів, виготовлених ветеранами та працівниками залізничної станції «Лебединська».

Виставка, у залі очікування відкрилася 10 жовтня 2016 року. Презентуючи експозицію, касир станції Тетяна Чуйко звернула увагу на фантазію та оригінальність, з якою учасники підійшли до роботи.

Чого там  тільки  не має.  Там є  незвичний для наших городів  плід – зимова редька, виблискують перлами  кетяги калини, милують  око різною  формою і забарвленням  гарбузи , лежать  поважні   качани  кукурудзи. А  різних   овочів  і  фруктів  не  злічити! Яблука і груші, огірки і помідори. кабачки, цибуля і часник, горіхи, різнокольоровий перець і всюди  квіти, квіти…

4990

4991 4992

Це традиційна виставка, яка щорічно проводиться у стінах залізничної станції, і з кожним роком вона становиться все більш захоплюючою. Участь у цьогорічній виставці прийняли: родина Л.В. Шевченко, Т.І. Солодовник, Р.В. Таран, Т.В. Магаляс, Т.В. Іщенко, М.Д. Хоруженко, Т.М. Чуйко та інші.

4994

4995 4996

Привітав учасників та організаторів виставки міський голова Олександр Бакликов. Він побажав всім, хто працює для міста, хоче щось змінити на краще або створити таку виставку, якою будуть захоплюватися пасажири у залі очікування – сил, витримки та творчого натхнення. Міський голова також відзначив символізм місця проведення такого заходу та побажав залізниці подальшого розвитку.

4997

До теплих слів вітання приєднався й отець Роман та керівництво станції «Лебединська».

Організатори запевняють, що виставка у залі очікування залишиться ще кілька днів.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *