Не сиділи – тепер сидітимуть

Так, близько 01 години 20.11.2015 громадянин С. спільно з громадянином М. у приміщенні бару «Мікс» по вул. Т.Шевченка, 17-А, м. Лебедин вчинили хуліганські дії відносно громадян Л. та Т.

За вказаним фактом, того ж дня слідчим відділом Лебединського ВП ГУНП в Сумській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України та розпочато досудове розслідування.

Після проведення всіх необхідних слідчих (розшукових) дій Лебединським відділом Роменської місцевої прокуратури обвинувальний акт щодо громадян С. та М. спрямовано до суду.

За результатами судового розгляду вказаного кримінального провадження громадян С. та М. визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України та призначено кожному покарання  у вигляді 1 року обмеження волі, та із застосуванням ст. 75 Кримінального кодексу України останніх звільнено від відбування покарання з випробуванням терміном на 1 рік.

Однак, прокуратурою внесено апеляційну скаргу на вказаний вирок з підстав невиправданого звільнення від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком.

Судом апеляційної інстанції ухвалено новий вирок, за яким громадянам С. та М. призначено покарання у виді 1 року обмеження волі, а засуджених направлено до місць відбування покарання.

Прокурор Лебединського відділу Роменської
місцевої прокуратури 
юрист 2 класу В. Білявський

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *