Форум патріотичного виховання

Управлінням молоді та спорту Сумської обласної адміністрації спільно з КУ Сумської обласної ради «Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання» 16-17 вересня 2016 року провели  ІІ етап обласного форуму патріотичного виховання у форматі форуму-практикуму з обміну досвідом між представниками установ та організацій патріотичного спрямування.

Захід проводився на території  бази «Грунівська січ» (с. Барилівка, Краснопільського р-ну). Головною метою форуму було спільне створення стратегії розвитку національно-патріотичного виховання молодого покоління в Сумській області. Від міста Лебедина делегацію  представляли члени МГО «Червоні вітрила» Анна Перепелиця, Денис Логвиненко та Богдан Вінніченко.

Спікери та тренери при проведенні тренінгів ділилися досвідом з написання проектів патріотичного спрямування. В рамках Форуму відбувся ярмарок проектів патріотичного виховання, кращі з яких будуть включені до календарного плану роботи управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації на 2017 рік з виділенням відповідного фінансування.

4824

4823 4821

Відділ молоді та спорту

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *