На крилах музики

6 вересня 2016 року творчий колектив Лебединського міського відділу культури і туризму (начальник Ірина Саєнко), на запрошення адміністрації приміського  санаторію  «Токарі» (директор Володимир Короткий), провів для відпочиваючих закладу розважальну концертну програму «На крилах музики».

Цього вечора творчі колективи і солістів міського центру культури і дозвілля в концертній залі санаторію чекав повний аншлаг. Відпочиваючі з різних куточків України з вдячністю сприймали і палко вітали виступи майстрів Лебединської сцени. А милуватися було чим! Творчий десант майстрів нашого рідного міста у складі: народного аматорського вокального ансамблю «Лебедина пісня» (кер. Микола Романенко), народного аматорського ансамблю автентичного співу «Стріла» (кер. Вікторія Гура), хореографічного колективу «Фантазія» МЦКД (кер. М. Осіпова) а також солістів Лебединського міського центру культури і дозвілля, учасників народної вокальної студій «Овація»: Володимира і Людмили Брисенків, Юрія і Тетяни Бондар, Валерія і Світлани Костиріних, Світлани  Циханської, Олени  Червяк,  Ольги  Пащенко, Еліни Грачьової  і Світлани Попельнух, зумів створити неповторну, дружню, творчу атмосферу, сповнену піснями, танцями, музикою, а також оплесками, оваціями і підтримкою глядачів.

Свято скінчилося. Але відпочиваючи висловили впевнене бажання зустрітися з талантами Лебедина ще багато разів. І це значить, що зі сцени концертної зали санаторію «Токарі» неодноразово ще лунатимуть слова: «Зустрічайте співучий Лебедин!».

4731

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *