Засідання об’єднання «Надвечір’я»

7 вересня 2016 року в приміщенні малої концертної зали МЦКД (м-н «Черемушки») відбулося чергове засідання любительського об’єднання «Надвечір’я», на яке завітали його постійні учасники – члени колективу, а також гості – солісти Міського центру культури і дозвілля, учасники народної вокальної студії «Овація».

Захід, який був організований і проведений Лебединським міським відділом культури і туризму (начальник Ірина Саєнко), за підтримки Лебединської міської ради, був  присвячений відкриттю нового сезону засідань клубу після тривалих літніх канікул.

Неозброєним оком було помітно приємне хвилювання організаторів і гостей заходу від такої жаданої, довгоочікуваної зустрічі добрих друзів, однодумців, людей, які незважаючи на поважний вік люблять, а головне вміють, цікаво і змістовно проводити вільний час. І таких людей, як і постійних учасників клубу, так і новоприбулих, організатори зустріли близько сорока чоловік. Зустрічали в святково прибраному приміщенні, насиченому ароматами духмяного чаю і запашних тістечок, сповненому гарним настроєм, гумором, дружніми посмішками і, звичайно, чарівними звуками музики у виконанні солістів МЦКД – Валерія і Світлани Костиріних, Сергія Антонченка і  Людмили Порядинської.

4730

Родзинкою зустрічі стали обговорення «надвечірцями» численних приємних подій і подорожей за період літніх канікул, а також музичні і прозаїчні привітання постійних і нових учасників любительського об’єднання «Надвечір’я» на чолі зі старостою клубу Любов’ю Саєнко і концертмейстером Анатолієм Костенком.

Численні години, які проходив захід, для всіх його учасників промайнули зовсім непомітно, залишивши по собі лише найкращі спогади і відчуття від зустрічі з друзями, мистецтвом, музикою!

4729

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *