Літо. Спека. Завітайте у бібліотеку!

Літо – пора веселих розваг та відпочинку. Міські бібліотеки організовують та проводять для дітей заходи, які найбільш актуальні влітку. Літо в роботі бібліотек – час творчості, фантазії, активізації всіх форм роботи.

Організація відпочинку дітей – це основне направлення діяльності міських книгозбірень влітку.

В бібліотеці №1 стали вже традиційними посиденьки на зеленій траві «Влітку казку читаємо». Захід відбувся на свіжому повітрі в «ЕКО-БІБЛІОТЕЦІ». Під час заходу діти взяли участь в літературно-казковій вікторині «Цей чарівний світ казки» та в голосних читаннях «Гортаючи сторінки казок».

З великим задоволенням юні відвідувачі бібліотеки взяли участь у квесті «Острів казкових скарбів». Діти з запалом розгадували загадки, ребуси, кросворд та відшукували казкові предмети по бібліотеці. Під час пошуку скарбу юні слідопити дізнавалися багато цікавого про книгу, бібліотеку, про безліч цікавинок з літератури та періодичних видань, переглядали різноманітні книжкові виставки. В нагороду вони отримали солодкий «скарб». А потім за чашкою запашного чаю та солодощами діти з задоволенням ділилися враженнями від веселої гри.

4565

4569 4566

Весело та цікаво провели свій час учасники розважально-повчального уроку безпеки «Незвичайні Зайчикові пригоди», що пройшов в бібліотеці №2. В ігровій формі бібліотекарі розповіли дітям про правила поведінки влітку на воді, на дорогах, в лісі.  

В бібліотеці №3 юні користувачі стали учасниками виховного заходу «Традиції гостинності», який  був  присвячений  правилам поведінки у гостях, а також правилам, які повинен знати господар.

Отож, любі діти! Запрошуємо Вас у чарівний світ – КНИЖКОГРАЙ  на зустріч з цікавими творами українських та зарубіжних дитячих письменників. Неймовірні пригоди і вірні друзі чекають Вас на сторінках захоплюючих книжок. Читайте, насолоджуйтесь та відпочивайте разом з бібліотекою!

4568

Інформація бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *