Чергова спортивна перемога

В парку ім. Горького, що в місті Харкові, пройшов відкритий чемпіонат з гонокок на лижероллерах «Роллер скі тур». 16 липня 2016 року за перемогу змагалися кілька сотень спортсменів, як із самого Харкова, так і з інших областей України. Місто Лебедин представляв один учасник – вчитель фізичної культури Лебединської ЗОШ №3 Олексій Довгополик.

Літній вид спорту – біг на лижероллерах – набуває все більшої популярності, в тому числі і в нашому місті. В основному ним займаються професійні лижники, щоб за літо не втратити форму, але з кожним роком любителів незвичайних пристосувань для пересувань стає все більше.

Цього року в програмі змагань були: крос, біг на лижероллерах класичним та вільним стилем. Змагання проходили у кількох вікових категоріях. Як відзначають самі учасники, змагання були проведені успішно. Відгуки про трасу також виключно позитивні.

Боротьба точилася до останньої секунди у кожній віковій категорії, що підтвердив і Олексій Довгополик, який у наполегливій боротьбі виборов 3-є місце на дистанції 12,5 км серед ветеранів (вікова група 60-69 років) та був відзначений медаллю та грамотою управління з питань фізичної культури і спорту Харківської міської ради.

4563

4562 4561

Вітаємо Олексія Андрійовича та бажаємо йому подальших спортивних досягнень.

4564

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *