Літній табір у школі мистецтв

Нарешті довгоочікуване літо настало! Ласкаве сонечко тішить теплом, різнобарвні квіти радують око, а діти, щасливі та задоволені, згуртовуються для відпочинку у пришкільних таборах.

Літо – це відпочинок від навчання, але вільний час треба вміти провести з користю, з повнотою приємних вражень. Тому, хоч і закінчився навчальний процес у Лебединській дитячій школі мистецтв, а дітей у школі повен зал, музика лунає зранку – викладачі школи разом зі своїми вихованцями організовують та проводять концерти для дітей пришкільних таборів відпочинку.

З 6 червня кожного дня протягом тижня у школі мистецтв проводяться концерти за участю учнів всіх відділів музичного відділення та учнів старшої групи хореографічного відділення. Маленьким глядачам показують різні музичні інструменти, розповідають про них та наглядно демонструють їх звучання. Музичні твори різних стилів, напрямків та епох надають можливість розширити кругозір дітей, зацікавити найпрекраснішим та вічним – музикою, яка підсвідомо зароджує у маленьких слухачів добрі, світлі думки, заспокоює нервову систему та налагоджує внутрішні і зовнішні зв’язки з оточуючим світом.

Літній відпочинок – це ще й оздоровлення дітей. А концерти учнів школи мистецтв надають можливість розправити крила в душі та літати на вітрилах музики!

4323

Лебединська ДШМ

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *