До Дня захисту дітей на залізничній станції відкрилася виставка дитячих малюнків

В експозиції представлені роботи учасників арт-проекту залізничної станції «Лебединська» «Хай несе радість кожна мить рідній Україні». Відкриття виставки приурочили до Дня захисту дітей. Для експозиції відібрали понад 50 робіт учасників віком від 5 до 16 років.

Тетяна Чуйко, координатор проекту та заступник профспілкової ради залізничників, розповіла, що серед робіт є як професійні роботи дітей, які займаються у мистецькій школі, так і роботи початківців, що тільки роблять перші кроки у живописі та декоративно-прикладному мистецтві.

Привітала відкриття виставки й заступник міського голови Олена Кірєєва. Вона відзначила, що всі ми вболіваємо сьогодні за наших дітей. Ми повинні думати про них, що б ми не робили. Але окрім нашого, дорослого розуміння, є ще їхнє — сповнене фантазій та мрій. Світ, який ми повинні уміти бачити й частково орієнтуватися на нього, на те, чого хоче молоде покоління. Цей арт-проект залізниці – своєрідний майданчик для обміну думками. Простір, в якому юні дарування можуть повірити у власні сили, реалізувавши їх через творчість.

4218

4219 4222

Разом з Оленою Кірєєвою ініціативу залізничників привітали: отець Роман – настоятель Свято-Вознесенської церкви, начальник управління праці і соціального захисту населення Наталія Вєчканова, заступник директора художнього музею Тетяна Криницька й інші почесні гості.

На виставці представлені роботи: Артема Карпова, Марійки Солошенко, Романа Пісщанського, Анастасії Пущиної, Дмитра Мельника, Надії Улько, Дарини Іщенко, родини Кукленко, родини Чуйко, Влада Логвиненко, а також колективні роботи навчальних закладів.

4220

4223

4224

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *