Чудова країна – Дитинство

Уже багато років першого червня світова громадськість відзначає світле, радісне і надзвичайно гуманне свято – Міжнародний день захисту дітей.   День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі щоб усі діти росли щасливими, толерантними, добре навчалися, займалися улюбленою справою, в майбутньому стали хорошими громадянами своєї країни.

Тому 1  червня проводяться різноманітні заходи, які акцентують увагу громадськості на дитячих правах і формуванні гармонійної особистості. Бібліотеки міста щорічно проводять низку заходів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей.

В читальному залі бібліотеки №1 для малюків студії естетичного виховання «Джерельце» відбулася літературно-музична програма «Чудова країна – Дитинство».  Діти привітали присутніх віршиками, подарували власноруч зроблені «грошові дерева», затанцювали веселий танок «Машине варення», взяли активну участь у  конкурсній програмі. Бібліотечний ляльковий театр «В гостях у казки» показав присутнім лялькову виставу  «Заяча хатка».  Виступ юних акторів дуже сподобався глядачам. В нагороду вони отримали бурхливі оплески. З нагоди свята всі діти отримали солодощі і подарунки.

4208

4209 4210

На дитячому майданчику в сквері Павла Полуботка працівники бібліотеки №1 провели вуличну акцію «Міняю кульку на віршик». Діти ставали в чергу, щоб розповісти  віршики, і отримати за це яскраві кульки. Всі бажаючі отримували закладки-рекламки, метелики-емблемки, брали участь в іграх та розвагах, за що отримували солодощі. Також, під час акції діти мали змогу переглянути  цікаву дитячу літературу.

4214

4215

Працівники бібліотеки №2 для дітей молодшого шкільного віку провели  свято «Ми діти твої, Україно» та конкурс малюнків «Моя країнаУкраїна». В читальному залі бібліотеки відкрито перегляд дитячої літератури «Казкова країна мрій».

В бібліотеці №3 для юних жителів села Куданівка було проведено розважальну гру-вікторину «Знаєш казку – відгадай». Діти наввипередки відповідали на запитання бібліотекаря, відгадували казкових героїв по предметам, а казки по ілюстраціям, ділилися враженнями про прочитану літературу.

 4212

4216

Інформація бібліотечних закладів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *