В яскравому сузір’ї талантів

Це було їхнє, дитяче свято, що протягом кількох годин дзвеніло на Соборній площі радісними піснями, радувало чудовими таночками.

Милувалися своїми дітками мами і тата, дідусі й бабусі, пишалися ними вчителі, керівники творчих колективів. Адже юні співаки, танцюристи під час виступів, причому у вишуканих сценічних костюмах, виглядали справжніми артистами. І всі дорослі були впевнені, що наші лебединські діти — найкращі!

Про це сказала у своєму вітальному слові й заступник міського голови Олена Кірєєва, яка подякувала вчителям та батькам, а дітям побажала миру, щастя і світлого майбутнього.

4262

4258

4259 4257

[layerslider id=”152″]

У програмі заходу відбулася концертна програма, підготовлена вихованцями п’яти дошкільних навчальних закладів міста. Всі бажаючі  взяли також участь у конкурсі малюнків на асфальті. Працювали атракціони, також продавали надувні кульки й солодку вату.

4274

4273 4272

[layerslider id=”153″]

Продовжили дитяче свято – духовий оркестр школи мистецтв та молодша група танцювального колективу «Веселка». Далі присутніх тішили своїми хореографічними та вокальними номерами вихованці інших навчальних закладів та місцевих творчих колективів.

4276

4277 4278

Вокальний фестиваль «Сузір’я талантів Лебедина», організований міським відділом культури, пройшов надзвичайно весело та цікаво, а концертно-розважальна програма була дуже насиченою. Кожен маленький учасник свята мав змогу відчути себе справжнім митцем чи вокалістом. Щоб діти розважилися були організовані дитячі атракціони, ігри та різноманітні майстер-класи. Також юні відвідувачі взяли участь у конкурсі талантів, чим дуже потішили як себе так і своїх батьків.

Свято закінчилося, але скільки радісних вражень отримали діти! Їм аплодували, їх вітали, для них приготували солодкі подарунки. Тож, із незабутніми враженнями та нетерпінням вони будуть очікувати повтор у наступному році.

4289

4285 4292

[layerslider id=”154″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *