У Лебединській школі мистецтв відбувся випускний

28 травня 2016 року у залі Лебединської дитячої школи мистецтв відбувся випускний вечір, на якому 27 талановитих випускників всіх відділів (музичного та художнього відділення), отримали свідоцтва про закінчення позашкільного навчального закладу – Лебединської ДШМ.

Цей день – особливий, адже дорослих, красивих та щасливих випускників вже треба викладачам школи мистецтв відпускати. В такі моменти одразу згадуються вони першачками, що несміливо переступили поріг школи, та з цікавістю оглядали все навкруги. Згадується творча робота та хвилюючі успіхи з цими учнями, і ховають сльози викладачі, розуміючи, що плин часу не зупинити.

Такі випускні свята в Лебединській школі мистецтв проводяться кожного року з відзначенням кращих учнів, що отримують Грамоти за успішне навчання та творчі досягнення. За доброю традицією, по завершенню такої зустрічі, випускники дарують викладачам та всім присутнім в залі невеличкий концерт, на якому вже грають та співають від щирого серця, не на оцінку, а на радість всім!

4139

4136 4138

Директор школи Олександр Ковальчук від себе особисто та від імені всіх викладачів подякував випускникам і їх батькам за добру, плідну співпрацю, побажав щасливої життєвої дороги, успіхів у всіх добрих починаннях, міцного здоров’я та радості від життя.

4141

4137

Лебединська ДШМ

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *