Під контролем спостережної комісії

27 травня члени міської спостережної комісії зустрілися з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, які перебувають на обліку Лебединського відділу КВІ. Тема зустрічі стосувалася питань соціально-виховної роботи з умовно засудженими особами.

Під час зустрічі обговорювалися питання запобігання скоєнню повторних злочинів, профілактики негативних явищ, які стають першопричиною порушення усталених норм права та закону, а також про методи та способи забезпечення соціального супроводу засуджених.

Начальник відділу КВІ Анатолій Глух вважає, що така форма роботи із засудженими до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, вкрай необхідна, вона сприяє формуванню у них правової культури, підвищенню рівня поінформованості, що включає в себе переконаність у необхідності і соціальній корисності дотримання законів та інших нормативно–правових актів.

4146

4147

Спостережною комісією також проведені індивідуальні профілактичні бесіди з підобліковими на предмет попередження скоєння повторних злочинів.

4145

Серед інших питань Спостережна комісія розглянула інформацію Лебединського відділу поліції ГУНП в Сумській області щодо роботи з особами  умовно – достроково звільненими з місць позбавлення волі та які прибули на постійне місце проживання в місто.

 Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *