На Лебединському ринку провели рейдову перевірку

З наближенням літнього сезону, 11 травня в місті було проведено рейд-перевірку умов торгівлі на території ПО «Лебединський ринок». До заходу залучалися працівники дирекції ринку, а також  посадові особи управління ветеринарної медицини в Лебединському районі.

Захід проводився на виконання розпорядження міського голови № 98-ОД від 10.05.2016 р. «Про створення робочої групи по обстеженню підприємств харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування» та з метою обстеження  підприємств харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування щодо дотримання ними санітарних норм і правил на продовольчому ринку, проведення заходів з ліквідації та запобіганню стихійної торгівлі на території міста.

Також було проведено інформаційно-роз’яснювальну та профілактичну роботу з суб’єктами господарювання, які здійснюють свою торгівельну діяльність на території ринку щодо дотримання ними правил торгівлі м’ясом, рибою, молочними продуктами, птицею.

За результатами проведеної перевірки було усунено виявлені порушення правил торгівлі та вжито заходів щодо недопущення стихійної торгівлі.

3929

3928 3931

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *