До Дня матері – подарунки і концерт

«За все, що маю, дякую тобі!» – під такою назвою 11 травня в актовому залі Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка відбувся святковий концерт приурочений до Дня Матері.

Привітав матерів у залі міський голова Олександр Бакликов, який відзначив, що любов, повага до матері у свідомості українців переноситься на рідну землю, свій край, Батьківщину. А ця щира любов лежить в основі патріотизму, стійкості і незламності тих, хто боровся і бореться за добро та незалежність України.

Очільник міста також відзначив грамотами і подарунками жінок-матерів, які все своє життя поєднували виховання дітей із громадською роботою: Галину Олександрівну Яненко – акушера-гінеколога Лебединської ЦРЛ, яка все своє життя присвятила жінкам-матерям; Антоніну Олександрівну Гуру – суддю Лебединського районного суду; Надію Миколаївну Солодовник, що 36 років пропрацювала у газеті «Життя Лебединщини» та Любов Миколаївну Ларіну – культорганізатора Лебединського медичного училища.

3937

3939 3935

Теплими словами привітав матерів і депутат Сумської обласної ради та директор ТОВ «Крук» Валерій Чалий. Він відзначив матерів, чиї діти сьогодні захищають Україну в зоні АТО. Серед них: Ольга Олександрівна Корчменко, яка виховала трьох синів, що нероздумуюючи пішли захищати кордини нашої держави, а також Ніна Петрівна Шутько, чиї двоє синів несуть службу у Збройних Силах України.

Разом з офіційними вітаннями у цей святковий день, матір-неньку  найщирішими словами і талановитими художніми номерами вітали: танцювальні колективи «Максимум» і «Фреш», вокалісти Світлана Набок, Максим Капран, Надія Леонтьєва, Яна Петренко, Анна Любива та Віталіна Голуб.

[layerslider id=”146″]

Окремі слова подяки матерям, на долю яких випала нелегка ноша, але вони зробили справді нелегкий подвиг (виховали дітей, які мають фізичні вади), висловила начальник управління праці і соціального захисту населення Наталія Вєчканова, що відзначила Світлану Миколаївну Капран, Людмилу Олексіївну Лобанову та Валентину Семенівну Романенко.

Ніжні слова вдячності багатодітним матерям висловила Голова міської Спілки жінок Ніна Сивоконь, що привітала присутніх в залі Катерину Володимирівну Андрухів, Людмилу Андрєєву та Аліну Олексіївну Мусенко.

3946

3950

Привітала учасників святкового дійства й заступник міського голови Олена Кірєєва. Вона подякувала Валентині Володимирівні Комашко, що все життя працювала вчителем початкових класів та Валентині Павлівні Борисюк, ветерану праці заводу поршневих кілець, за усю мудрість душі та тепло материнського серця.

Окремі слова вдячності прозвучали від директора медичного училища Олександра Удодіка матері Валерія Чалого – Анастасії Андріївні.

Та, попри все, дякували матері за вітання від маленьких учасників концерту. Вони, згадавши у своїх виступах ніжні мамині руки, її клопітку щоденну працю, ласку та тепло, не могли не викликати радісних сліз у матерів. «У цей день, матусі щиро раділи за своїх діток, адже вони так самовіддано та чуйно готувались вітати найріднішу особу на землі», – розповідають організатори концерту.

3953

3954 3955

Учасники концертної програми намагались донести присутнім в залі, що «День матері» для них це —справді свято любові і пошани, донести взаємну любов дітей та матерів. «У цілому світі мірою гідності людини вважається її подяка матері за життя, за всі її старання, виховання і самопожертву. Всі ми з дитинства і до останніх своїх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє і пробачить», – підсумовували учасники свята.

Щирі оплески дарували не тільки артистам, але й організатором та спонсорам свята: Лебединській міській раді, депутату Сумської обласної ради Валерію Чалому, депутату міської ради Дмитру Морозову, Лебединському медичному училищу ім. проф. М.І. Сітенка та його директору – члену виконкому міської ради Олександру Удодіку, а також приватним підприємцям Лідії Бойченко, Сергію Лук’яненку, Вадиму Режинкову, Анні Степанковій, Сумській обласній організації «Відродження» та Лебединській міській спілці жінок.

3960

Окрім маси задоволення від виступів, всі присутні в залі високошановані жінки-матері отримали у подарунок квіти, а також мали змогу поласувати святковим короваєм від організаторів свята.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *