Найголовніше завдання — попередити надзвичайні ситуації

Питання попередження нещасних випадків на водоймах обговорювалися під час останнього засідання міської комісії техногенно-екологічної безпеки та з питань надзвичайних ситуацій, яку провів заступник міського голови Олександр Білокобильський.

Комісією було відпрацьовано низку організаційно-профілактичних заходів, серед яких: організація сезонного рятувального посту на міському озері, забезпечення такого посту особливим складом та рятувальним спорядженням, обстеження акваторії пляжу, благоустрій території для масового відпочинку населення у відповідності до «Типових правил охорони життя людей на водних об’єктах», встановлення розборних туалетів та роздягалень, розміщення на видних місцях стендів із матеріалами про попередження нещасних випадків на воді, прийоми надання першої допомоги потерпілим, номерами телефонів та адресами міліції, аварійно -рятувальної служби та медичної установи, тощо.

Виконання цих заходів покладено на міське управління житлово-комунального господарства та КП «Комбінат благоустрою». Датою відкриття купального сезону визначено 1 червня 2016 року.

Обговорені також питання «Про стан утримання джерел протипожежного водопостачання в місті» та «Про стан утримання протирадіаційних укриттів на об’єктах господарювання міста та про стан проведення їх  інвентаризації».

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *