Працювала спостережна комісія

Дана комісія виконує покладені на неї обов’язки по обліку осіб, умовно-достроково звільнених від відбування покарання, організації громадського контролю за поведінкою цих осіб та проведення  виховних заходів  за місцем їх роботи і проживання протягом невідбутої частини покарання, надання допомоги соціальної адаптації особи звільненої від відбуття покарань.

28 квітня, напередодні Великодніх свят, Спостережна комісія розглянула питання щодо попередження вчинення неповнолітніми особами, засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, і які перебувають на  обліку в Лебединському відділі кримінально – виконавчої іпсекції, повторних кримінальних та адміністративних правопорушень.

Участь у роботі комісії взяв отець Роман – настоятеля Вознесенського храму, який спілкувався із неповнолітніми правопорушниками та намагався наставити їх на шлях виправлення. Також від отця Романа підлітки отримали у подарунок Великодні паски.

3776

3777

Серед інших питань, члени комісії розглянули інформацію директора Лебединського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталії Кислої щодо надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від   відбування покарання або позбавлених волі на певний строк.

За результатами роботи, Спостережною комісією були прийняті відповідні рішення.

3778

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *