Великодні подарунки

Стало вже доброю традицією робити для людей свято, влаштовувати урочистості та вручати великодні подаруночки — духмяні паски. Насамперед, тим, хто почувається в суспільстві не зовсім комфортно, хто потребує належного догляду і опіки, кому необхідні людська доброта, взаєморозуміння, хто навчився жити з обмеженими фізичними можливостями, пристосовуватися до нашого з вами життя.

Одним із активістів-благодійників є депутат обласної ради Валерій Чалий.

На урочистостях з нагоди Великодня у міській громадській організації інвалідів дарували пасочки. До них кожна людина з особливими потребами отримала особисті вітання та побажання від Валерія Григоровича та цікаві й барвисті подаруночки, виготовлені малечею з дитячих садочків міста. Вітав присутніх на урочистостях помічник депутата обласної ради Михайло Безуглий, бажаючи міцного здоров’я, мирного неба та усіляких гараздів.

3838

3836

Атмосфера свята Великодня додала учасникам урочистостей гарного настрою і впевненості у завтрашньому дні. Вони щиро дякували за увагу та розуміння Валерію Чалому, голові громадської організації Валентині Литвиненко, її заступнику Валентині Савчук та голові ради організації Миколі Савчуку, малюкам і вихователям дошкільних закладів за чудове свято.

3840

3842 3837

Лебединська організація інвалідів

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *