Мистецькі обрії дитячої творчості

28 квітня ц.р. у залі Лебединської дитячої школи мистецтв відбувся звітний концерт учнів школи. Це підсумок всього, що зроблено за навчальний рік викладачами з талановитими дітьми. А зроблено чимало: численні концертні виступи у школі мистецтв та у різних навчально-виховних і культурних закладах, значні досягнення на мистецьких конкурсах різних рівнів, виставки художніх робіт учнів художнього відділення до свят та пам’ятних дат та ін.

У звітному концерті цього року, як і у всі попередні, виступали учні-переможці конкурсів, талановиті учні та випускники, яскраві творчі колективи, які на досить високому рівні виконували музичні твори видатних композиторів.

Весь концерт був пронизаний особливою ниточкою любові та поваги до рідного, українського мистецтва, ніби підкреслюючи та доводячи, що ми – українці, – цінуючи творчість світових класиків, щиро любимо, шануємо своє – українське! Твори українських композиторів, фольклорні обробки, які звучали на концерті, виконані учнями з особливим почуттям.

На звітному концерті школи мистецтв були присутні члени виконкому Лебединської міської ради та міський голова Олександр Бакликов. Після концерту він поділився враженнями від творчості дітей, був приємно здивований рівнем виконання молодих митців, згадав свої роки навчання у школі мистецтв та побажав творчої наснаги всім учням, а їх батькам добробуту і миру.

3768

3769

Організатори свята дякують всім, хто прийшов на концерт та розділив з учасниками свято музики!

3770

3771

Лебединська дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *