Чарівний світ музики

Музика – це свято душі, гра розуму та цариця почуттів! Навчати дитину грі на музичному інструменті означає дарувати їй можливість пізнання всесвіту у найменших його проявах з найбільшою повнотою емоцій – яскравих, благородних та щирих.

Рояль – це король всіх музичних інструментів. Вчитися грати на ньому – справжнє задоволення, особливо коли викладач – талановита, чуттєва людина, яка вбачає у викладанні фортепіанної музики справу всього життя. Ці слова – про старшого викладача Лебединської дитячої школи мистецтв – Наталію Едуардівну Волкову.

19 березня цього року Наталія Едуардівна підготувала та провела один із кращих відкритих академічних концертів учнів у школі. А 22 березня на обласному конкурсі піаністів серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів у м. Суми, її учень Сергій Андреєв посів заслужене І місце. Висококваліфіковане журі та всі присутні на конкурсі викладачі різних шкіл мистецтв області із захватом слухали досконале виконання учнем творів на роялі, в яке Наталія Едуардівна разом із Сергієм вклали чимало сил і душу.

Викладачі Лебединської ДШМ щиро вітають Наталію Волкову та Сергія Андреєва з перемогою та бажають подальших успіхів, радості і вдячності від спілкування із найпрекраснішим на Землі – Музикою!

3568

Лебединська дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *