Міський семінар викладачів предмету «Захист Вітчизни»

Питання військово-патріотичного виховання, як засобу розвитку особистості учнівської молоді та формування їхньої готовності до захисту Вітчизни розглядалися 18 березня ц.р. під час міського семінару методичного об’єднання вчителів предмету «Захист Вітчизни», що відбувся в Лебединській ЗОШ №5.

Семінар, що складався із практичної та теоретичної частини розпочався показовими заняттями з надання першої невідкладної допомоги, які для юнаків та дівчат провели студенти Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка. Учні також ознайомилися із будовою стрілецької зброї та взяли участь у розбиранні та складанні автомату.

Учасники семінару – викладачі загальноосвітніх та вищих навчальних закладів Лебедина обговорили актуальні питання профорієнтаційної роботи щодо пропагування у молодіжному середовищі різних видів військової підготовки. Також було заслухано інформацію з досвіду роботи вчителя ЗОШ №5 Олександра Сідаша.

3542

3543

Присутній на семінарі начальник відділу молоді і спорту Костянтин Забуга, звернув увагу присутніх на питання зміцнення матеріальної бази предмета «Захист Вітчизни». Адже якість виконання виховних та навчальних завдань залежить від стану матеріального забезпечення викладання предмета, а саме навчального кабінету, який відіграє велику роль у створенні оптимальних умов для навчання та ефективної виховної системи національно-патріотичного виховання молоді.

Обговорені й інші практичні аспекти викладання предмету «Захист Вітчизни» в навчальних закладах міста.

3547

[layerslider id=”136″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *