Посади дерево з думкою про мир!

Цього року наше місто приєднується до Всесвітньої ініціативи «Дерева Миру» («TREES OF PEACE»). Зазначена ініціатива, як вважають у міській раді,  згуртує людей і їх енергію «ЗА МИР», яку  вони передадуть деревам у різних куточках країни.

Головними напрямками ініціативи є усвідомлення важливості миру, об’єднання представників національних спільнот в Україні та за кордоном.

Крім того, кожен має сфотографуватися зі своїм «Деревом Миру» та опублікувати світлину з поміткою #treesofpeace, завантажити фото на інтерактивну карту світу. Тут згодом можна буде побачити фото дерев з різних куточків України та світу.

Сьогодні, як ніколи, людям необхідно усвідомити важливість проблем: МИРУ, адже військові дії відбуваються не тільки в Україні, ОЗЕЛЕНЕННЯ, територія зелених насаджень зменшується, в той час як кількість сміття зростає, і, СПОЖИВАЦЬКОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ, для того щоб залишити мирну та чисту Землю наступним поколінням.

В управлінні ЖКГ, що координуватиме проведення цієї акції в Лебедині, закликають усіх городян долучатися, і з думкою про мир посадити своє дерево. Це буде вагомий внесок у зміцнення миру, об’єднання національних спільнот, озеленення та виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля.

Про початок проведення акції буде оголошено на сайті Лебединської міської ради.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *