В Лебедині готуються до ремонту доріг

В Лебедині невдовзі візьмуться за ремонт дорожнього полотна. Розпочати роботи планується із центра міста. Першими на черзі стоять вулиці Героїв Майдану та Тараса Шевченка.

В місті вже побували представники підрядної організації, що визначили попередні обсяги робіт. Самі ж роботи планується розпочати після виготовлення проектно-кошторисної документації та встановлення відповідних погодних умов.

В планах управління ЖКГ також ремонт вулиць: Сумська, Будильська, Пушкіна, Кобижча, Русіянова, Першогвардійська, Вокзальна, Карпова, Гудимівська, Новопостроєна, Гастелло, а також пл. Волі та Соборної площі (колишня Інтернаціональна). Відповідні зміни до міського кошторису будуть запропоновані депутатам вже найближчої сесії міської ради.

3453

3454

Як відзначають у самому управління ЖКГ, виконання ремонтних робіт буде максимально прозорим. Кожен житель міста матиме змогу дізнатися про вартість асфальту, обсяг самих робіт, а також підрядників, що його виконували. Відповідна інформація буде доступною на сайті міської ради. Токож, лебединська громада матиме змогу дати не лише оцінку виконаним роботам, а й контролювати їх якість та безпосереднє виконання.

Щодо недоліків минулорічного ремонту доріг в Лебедині, то фірми-підрядники будуть ліквідовувати їх за власний кошт, на цьому наголосив міський голова Олександр Бакликов.

3452

3455

3460

[layerslider id=”133″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *