Нові спортивні перемоги лебединців

Нещодавно, в приміщенні Української академії банківської справи пройшов ІV Відкритий міжрегіональний турнір з карате JSKA “BUDO SPORT OPEN 2016”, в якому прийняли участь 145 спортсменів з 9 ти команд:  представників Сумської області, а також гості турніру із Києва, Харкова та Сєвєродонецька.

Даний турнір є традиційним і вже вчетверте приймав команди з різних куточків України. Баталії на татамі, емоції учасників та вболівальників – все поєдналось в один великий турнір. 

Вже традиційно команду “Будо Спорт» представляли юні лебединці, які своєю неймовірною результативністю, від категорій початківців до найзапекліших категорій, зробили вагомий внесок в загальнокомандну перемогу команди. Так, золоті нагороди в своїх категоріях здобули Кіріл Колєсніченко, Олександра Фісіченко, Антон Литвиненко, Олександр Маліков, Анастасія Меша, Анастасія Борисенко, Артем Убийвовк, Деніс Крижанівський, Давід Зєлінський. Призерами стали : Тая Ткаченко Давід, Дмитро Курас, Станіслав Приходько, Дамір Туркін, Антон Вільбой, Олександр Машин, Богдан Литвиненко, Софія Владзієвська, Валерій Павлюк та Павло Кривокоритов, який також переміг в номінації «За волю до перемоги».

В загальнокомандному заліку перемогла команда “Будо Спорт”, 2 місце посіла команда “Тора” з Сєвєродонецька, 3 місце – команда “Сіто Рю” м.Київ.

Вітаємо наших юних спортсменів та бажаємо нових гучних перемог.

 Будо Спорт

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *