Низький уклін вам, матері

Дівчина, жінка, мати, бабуся, берегиня роду – здається, прості слова, слова жіночого роду, але скільки миру, любові, ніжності, вічності в цих словах. В них – історія людства, історія всесвіту, в них – саме життя! З початку часів на землі з жіночим ім’ям на вустах люди народжувались та помирали. Люди творили, жили, будували цілі цивілізації заради щастя та любові жінки. І з прадавніх часів, і до тепер для всіх нас жінка – це саме життя! Так було, є і буде завжди…

В переддень міжнародного жіночого дня – 8 березня, в примішенні МЦКД (м-н «Черемушки») відбувся культурно – мистецький захід під назвою «Низький уклін вам, матері», який проводив Лебединський міський відділ культури і туризму (начальник Ірина Саєнко) при підтримці Лебединського міськвиконкому (міський голова Олександр Бакликов).

Цього дня в актовій залі міського центру культури і дозвілля було по-особливому тепло і затишно. Тепло від великої кількості привітань і поздоровлень в адресу всіх жінок нашого Лебедина і України від можновладців міста, артистів і творчих колективів міського відділу культури, а затишно – від щирої, дружньої, домашньої атмосфери свята, якого, нажаль, нам в останній час дуже не вистачає із-за подій на буремному сході України.

Цього дня всіх присутніх на заході жінок організатори привітали першими дарунками весни – букетами ніжних «котиків», та щирими вітаннями від всіх присутніх на заході чоловіків. Від «сильної» половини людства всіх жінок привітали мер нашого міста Олександр Бакликов, імпровізована збірна ведучих (старшого і молодшого поколінь) у складі: Юрія Бондаря, Костянтина Демиденка, Кирила Колісниченка та Антона Литвиненка та всі чоловіки, що приймали участь у заході.

3441

В цей день зі святково прикрашеної сцени МЦКД жінок нашого міста вітали артисти і творчі колективи відділу культури і туризму Лебедина, зокрема: самодіяльний народний хореографічний колектив «Веселка» (керівник – Тетяна Литовченко); хореографічний колектив «Фантазія», (керівник – Маргарита Осіпова); народний аматорський вокальний  ансамбль автентичного співу «Стріла» (керівник Вікторія Гура); народний аматорський вокальний ансамбль «Лебедина пісня» (керівник Микола Романенко); дитячий вокальний ансамбль «Феєрія» (керівник Олена Червяк) та солісти МЦКД: Ірина Саєнко, Анастасія Баль, Ольга Пащенко, Еліна Грачьова, Світлана Набок, Олена Червяк, Валерій Костирін, Світлана Попільнух, Володимир і Людмила Брисенко, які подарували всім присутнім жінкам змістовний, тематичний концерт.

3442

Відділ культури та туризму

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *