Лунай, симфонія весни

Весна з першого дня завжди радує теплим сонцем, легким вітерцем та піднесеним настроєм, який заряджає кожного позитивом.

У Лебединській дитячій школі мистецтв весна розпочалася з міського конкурсу піаністів 7-8 класів «Весняний зорепад», у якому прийняли участь 7 учнів. За вимогами конкурсу кожен конкурсант повинен виконати програму з 3-х творів: велика форма (1 частина) та дві різнохарактерні п’єси.

За результатами конкурсу, І місце отримав учень 7 класу Сергій Андреєв (клас викладача Наталії Волкової); ІІ місце посіла учениця 7 класу Аміна Бакум (клас викладача Лариси Рафікової); ІІІ місце було розділене між учнями 8 класу – Анастасією Карпенко та Дариною Удовиченко (клас викладача Наталії Волкової).

****

03-05 березня у Лебединській дитячій школі мистецтв відбулися відкриті академічні концерти. В залі школи лунала чарівна музика у виконанні учнів фортепіанного відділу класу викладачів Лариси Рафікової і Ольги Мовчан та учнів по класу скрипки викладача Наталії Пилипенко.

3426

Весна, квіти, усмішка та музика!.. Все це природньо поєдналося у щирому виконанні учнями підготовлених творів, які вони подарували найвдячнішим слухачам у залі – батькам та рідним.

Музика органічно вплетена в наше життя: і у вигляді нестаріючої “класики”, і в нехитрих пісеньках, які ми мугикаємо під ніс. Нас оточує світ найрізноманітніших звуків і хочеться, щоб ці звуки благотворно впливали на наших дітей. А школа мистецтв, концерти, які проводяться в ній, є найбільш прийнятною атмосферою для розвитку творчої особистості кожної маленької людини.

3425

Лебединська ДШМ

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *