щодо конкурсного відбору на стажування за програмою

В рамках двостороннього співробітництва між урядом України та урядом Федеративної Республіки Німеччина Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Федеральне міністерство економіки і енергетики реалізують Програму для підприємств з експортно-імпортним потенціалом і менеджерів «Fit   for   partnershir   with    Germany (Готові до співпраці з Німеччиною)». Генеральним менеджером цієї Програми є німецьке Товариство з міжнародного співробітництва GIZ  GmbH.

Програма передбачає набуття менеджерами міжнародних управлінських навичок та дає змогу встановити прямі контакти, з німецькими компаніями. Окрім того, учасники зможуть безпосередньо ознайомитися з німецьким обладнанням і технологіями.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України разом з GIZ  планують проведення конкурсного відбору претендентів на стажування у Німеччині, який буде проводитися у м. Суми у період 9-11 березня 2016 року на базі Сумської обласної державної адміністрації.

У Програмі (безкоштовному стажуванні в Німеччині) відбору на стажування можуть брати  участь представники великого, малого і середнього бізнесу, комунальних, державних установ і організацій.

За довідками звертатись  в управління економічного розвитку і торгівлі міськвиконкому за тел. 2-14-38.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *