У місті воїнам-інтернаціоналістам присвятили концерт

Урочистий захід, присвячений 27-й річниці виведення радянських військ з Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, пройшов 15 лютого ц.р., в актовому залі Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка.

Актовий зал училища зібрав ветеранів війни в Афганістані та інших локальних воєн. Також у заході взяли участь представники міських спілок ветеранів Афганістану, представники міської влади та городяни.

Під час концерту учасників привітав міський голова Олександр Бакликов: «Ми завжди пишалися вами і будемо пишатися. Ви завжди демонстрували афганську співдружність, і у вирішенні багатьох питань. Ви продовжуєте демонструвати високу моральність, мужність і героїзм, які в нашому щоденному житті дуже необхідні. Велике вам спасибі за все. Бажаю всім нам мирного неба, а вам – здоров’я і щастя», – зауважив очильник міста.

3282

3290

Міський голова також вручив почесні грамоти та більше 100 ювілейних медалей воїнам-інтернаціоналістам з Лебедина.

Гарний настрій воїнам-інтернаціоналістам подарували солісти та творчі колективи міського відділу культури. Для афганців співали: Олена Демиденко, Ольга Пащенко, Світлана Набок, Олена Листопад, Валерій Костирін, самодіяльний колектив «Лебедина пісня» та інші.

3288

3293

[layerslider id=”127″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *