У День Святого Миколая здійснюються дитячі мрії

Святом Святого Миколая розпочато в Лебедині низку новорічних та різдвяних свят. На цей день чекають мільйони дітей в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість, надію та любов. З його приходом кожна людина сподівається на своєрідне диво та здійснення заповітної мрії.

А ще в цей день діти звикли отримувати подарунки, і ця добра традиція – приносити малюкам радість, – все більше входить у наше життя, відзначила заступник міського голови Олена Кірєєва.

У день Святого Миколая жодна дитина не має залишитися без турботи, уваги й подарунків. А особливо діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти, що виховуються в сім’ях опікунів і піклувальників, прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу.

2875

2874

18 грудня ц.р. всі вони зібралися на дитяче свято в затишній актовій залі Лебединської Центру Позашкільної освіти, де їх вітав Святий Миколай, заступник міського голови Олена Кірєєва, інші гості, а також їхні однолітки. Під час свята діти не тільки переглянули концертну програму, а й самі стали учасниками багатьох конкурсів. Вони залюбки співали, читали вірші, розгадували загадки.

Вітаючи дітей зі святом Святого Миколая, Олена Кірєєва побажала їм здоров’я, вдачі та щасливої долі, а людям, які працюють з дітьми, щоб це свято і далі надихало їх на добрі справи. Вона також вручила кожній дитині особливий подарунок від Святого Миколая. Також подарунки дітям від депутата Сумської обласної ради Валерія Чалого вручила його довірена особа.

2880

2884

Вже після зустрічі з дітьми Олена Кірєєва сказала, що  дивлячись на ці щасливі обличчя дітей, які цілий рік чекали подарунка, хочеться побажати, щоб громада і на далі підтримувала традиції та дарувала радість дітям.

2889

2891

[layerslider id=”118″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *