Свято улюбленця дітей – Святого Миколая завітало в Лебединську школу-інтернат

Напередодні Дня Святого Миколая директор Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації Олександр Непочатов відвідав Лебединську спеціальну школу-інтернат, вихованцями якої є діти, що мають проблеми зі слухом та мовою. Обмежені фізичні можливості таких діток не перешкоджають їх бажанню творити та розвиватися. Вихованці закладу зустрічали свято Святого Миколая справжнім концертом.

Своїми талантами вражали глядачів юні вокалісти, зачаровували танцюристи. Оригінальними були танцювальні композиції на релігійну тему. Діти різних класів із задоволенням співали, танцювали, розказували вірші та легенди про Святого Миколая.

Дітям, світ яких – переважно тиша, повноцінно вдалося виконати на сцені творчі завдання.

Серед гостей, що відвідали свято у закладі, – заступник міського голови Олена Кірєєва, яка привітала вихованців школи-інтернату та від імені міського голови Олександра Бакликова вручила дітям подарунки.

Директор Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації Олександр Непочатов спільно з керівником СТОВ «Промінь» Євгеном Коваленком подарували вихованцям закладу тенісний стіл. Олександр Непочатов зіграв з вихованцями закладу на новому тенісному столі декілька партій у настільний теніс.

Тепло подякував за всі подарунки і увагу директор школи-інтернат Анатолій Удод, який висловив слова вдячності спонсорам, що підтримують школу і завжди намагаються допомогти. Анатолій Удод зазначив, що в основному ці люди не прагнуть публічності і подяк, а роблять свої добрі справи за покликом серця. Це світле свято привносить у наші душі мир, злагоду і спокій, дає надії на здійснення найзаповітніших мрій, надихає на добрі справи та милосердя до інших.

2892

2893

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *