У Лебедині чистили каналізаційні мережі

З 19 грудня ц.р. в Лебедині розпочалися роботи з очистки каналізаційної магістралі діаметром 600 мм (на окремих ділянках вулиць) та приймального відділення КНС на туп. Олешнянський.

Спецтехніку для цієї процедури довелось замовляти аж у столиці, бо ні в Лебедині, ні в Сумах такої немає і близько. Важливу для міста роботу виконує ремонтна бригада ВКП «Ремсервіс». Вартість робіт складає 53 тисячі гривень.

Виконання робіт розпочалося із ділянки площа Інтернаціональна – вул. Героїв Майдану. Як відзначають в КП «Водоканал», це найбільш проблемна ділянка. Адже за роки експлуатації, в магістралі виникло засмічення, що повністю перекрило стік нечистот по колектору. Як наслідок, одні оглядові колодязі – заповнені «під зав’язку», а інші стоять порожніми. Така ж проблема і на вулиці Леніна (біля Індустріалбанку). Вибивають засмічення із колектора струменем води, що подається під тиском в 300 атм.

2899

2904

В планах міського управління ЖКГ та КП «Водоканал» очистка колектору біля очисних споруд в мікрорайоні Черемушки.

Також звертаємо увагу лебединців, що в місцях проведення робіт, тимчасово обмежується рух автотранспорту. Перекривається 1 полоса руху.

2907

2911

[layerslider id=”119″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *