В Лебедині відкрили черговий дитячий майданчик

Черговий дитячий майданчик з’явився у густонаселеному мікрорайоні Лебедина – на вулиці Сумській. Біля стадіону ШМАС, де раніше росли бур’яни,  тепер – велике облаштоване місце для дитячих забав: новісінькі каруселі, гірки, гойдалки та справжня козацька фортеця, а для батьків – зручні лавки.

 «Це вже 3-й дитячий майданчик, який ми відкрили у Лебедині протягом 2015 року, – зазначає міський голова Анатолій Троян. – Головне, чого ми прагнемо, щоби лебединські діти мали змогу гратися на майданчиках у кожному великому дворі міста. Адже їх дозвілля дуже важливе: з двору починається місто, починається держава. Надзвичайно приємно бачити щасливі усмішки на обличчях дітей та їхніх батьків. Тепер чимало сімей відпочиватимуть на свіжому повітрі, проводячи вільний час не в квартирах перед комп’ютером чи телевізором, а за веселими іграми», підкреслив очільник міста.

Під час урочистої церемонії відкриття дитячого майданчика, 14 жовтня Анатолій Троян звернувся також з вітальним словом та подякою на адресу керівника ТОВ «Крук» Валерія Чалого, завдяки підтримці якого цей дитячий майданчик значно розширився.

Нові ігрові споруди всім прийшлися до душі, адже задовольнять вподобання кожної дитини. Для найменших дітлахів спорудили гойдалки, для старших – великий комплекс з гірками та перелазами. Відтепер дітвора Сумського мікрорайону, може весело та з користю провести своє дозвілля.

2133

2144

Після того як міський голова Анатолій Троян разом з Валерієм Чалим перерізали символічну стрічку і відкрили дитячий майданчик, дітлахи заполонила гірки і гойдалки.

Слід сказати, що відкриття майданчика було не тільки урочистим, а й дійсно святковим, організатори влаштували також для дітей конкурси, а для всіх бажаючих – козацьку кашу.

2136

2147

[layerslider id=”100″]

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *