Міський голова Анатолій Троян: сильна армія – наш пріоритет

Днями на базі Міністерства оборони України відбулися Всеукраїнська нарада з територіальної оборони та навчання з Цивільного захисту, в яких взяв участь міський голова Анатолій Троян. Коментуючи її результати, очільник міста відзначив значний прогрес, який зробили Збройні Сили України за останній рік.

Зокрема, за останніми даними, у рейтингу найбоєздатніших армій світу, Україною зроблений великий крок вперед. Це вдалося досягти, зокрема, і завдяки тисячам волонтерів по всій країні та мільйонам українців, які допомагали збройним силам, а також реформуванню збройних сил України в цілому.

Анатолій Троян підкреслив: «Армія нашій державі потрібна не для агресії, а для захисту. Сильна армія – сильна країна. Тож надійна, професійна і підготовлена армія – наш пріоритет!».

За результатами поїздки, Анатолій Троян доручив управлінню праці і соціального захисту населення у найкоротші терміни підготувати Програму соціального захисту та допомоги учасникам АТО, їхнім сім’ям і військовослужбовцям ЗСУ, що проживають на території міста Лебедина.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *