У Лебедині розпочався осінній призов

Від сьогодні, 1 жовтня, в Лебедині розпочинається осіння призовна кампанія. Про це повідомив заступник міського голови Василь Каща.

Зокрема, вже було вручено й першу бойову повістку, яку отримав житель Лебедина Віталій Дєгтярь. Юнак, за словами представників Лебединсько-Липоводолинського військомату, підготовлений, як фізично, так і морально. Має необхідну для ЗСУ спеціальність.

Вручаючи йому повістку, Василь Каща відзначив, що головна відмінність осінньої призовної кампанії в тому, що призовники відтепер отримуватимуть середню заробітну плату за останнім місцем роботи, чого раніше не було. Також, на період служби у ЗСУ, за ними зберігається робоче місце.

Василь Каща побажав Віталію Дєгтярю  належно пройти загартування, навчання, військову підготовку й служити українському народові мужньо і самовіддано та бути гідними продовжувачами традицій українського козацтва й та захисників України.

Нагадаємо, призову на строкову службу в 2015 році підлягають особи віком від 20 до 27 років. Громадяни України у віці 18 та 19 років можуть піти служити, але тільки за контрактом. Служба в армії триває півтора року.

Осінній призов, згідно з розпорядженням Президента України, триватиме до 30 листопада.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *