Добром серце обігрійте

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі  відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні, ще й як День ветерана. Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «особи похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя. Людини, які дожили до похилого віку, гідні поваги навіть тому, що це їй по милості Божій вдалося. Навіть у наймудрішій книзі на землі, в Біблії, відкрито говориться  про те, що від нашого ставлення до наших батьків і матерів безпосередньо залежить наша власна тривалість життя.

В цей день у Лебединському міському художньому музеї ім. Б.К. Руднєва відбувся святковий захід «Добром серце обігрійте», на якому були присутні ветерани – залізничники.  Свято розпочалося вітальними словами ведучої Тетяни Криницької, яка з повагою звернулася до  гостей.  Наголосила на тому, що цей день  не лише можливість нагадати про людський обов’язок  бути  турботливими і милосердними до найповажнішої частини  суспільства. Це і привід до роздумів щодо своєї подальшої долі.

Потішили ветеранів й вихованці дитячого садка « Чайка»  (завідувачка – Вікторія Коваль). Ці маленькі сонечка співали пісні про Україну, про  дитячий садок  (музичний керівник Наталія Жаботинська). Дуже сподобалися «Танок  бджілок» та «Танок  з парасольками».  На завершення  свого виступу діти подарували бабусям та дідусям – виготовлені власноруч листівки.

Приємним сюрпризом на святі  були й пісні у виконанні солістки МЦКД  Олени Листопад, яка душевно і лірично виконала всім відомі   «Чорнобривці»,  «Рідна мати моя» , «Мамо вечір догора», «Червону  руту». А на завершення свята з вітальними словами до присутніх звернулися  голова Ветеранської організації Людмила Шевченко та заступник голови профспілкової організації станції «Лебединська»  Тетяна Чуйко.

Свято вдалося .і всі залишилися дуже задоволеними.

[layerslider id=”96″]

Лебединський художній музей ім. Б.К. Руднєва

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *