В Лебедині відзначили кращих підприємців

У понеділок, 7 вересня, на апаратній нараді, яку провела в.о. міського голови Людмила Химич, відбулося вручення нагород кращим підприємцям міста – переможцям міського конкурсу «Кращий підприємець – 2015». Зокрема, було відзначено переможців у номінаціях: «Краще мале підприємство» у  виробничій сфері – ТОВ «Лебединські ковбаси» (директор Олександр Андрєєв); «Кращий підприємець-фізична особа» у сфері  виробництва – Аліна Ляміна; «Кращий підприємець-фізична особа» у сфері  торгівлі  –  Павло Показанець; «Кращий підприємець-фізична особа» у сфері обслуговування – Ніна Ханенко.

Звертаючись з привітанням до присутніх Людмила Химич зазначила: «Кожен сьогоднішній переможець – це достойний приклад успіху. Водночас я переконана, що ми повинні подякувати всім підприємцям Лебедина. Оскільки підприємець – це людина, яка створює нові робочі місця та, сплачуючи податки, надає нашій державі велику підтримку».

Основними критеріями визначення переможців конкурсу були фінансово-господарські результати підприємницької діяльності, рівень оплати праці та своєчасність виплати заробітної плати. Також враховувалися кількість створених нових робочих місць та повнота сплати податків і зборів до бюджетів.

Учасниками конкурсу були малі та середні підприємства всіх форм власності та фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності.

1783

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *